Timişoara, escală către Zrenjanin şi… Rio de Janeiro?

Petru Brandusan

La Timişoara sunt aşteptaţi, mâine dimineaţă, şi restul luptătorilor care vor reprezenta România la turneul de la Zrenjanin, unde vor fi puse la bătaie „bilete” pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Aşa cum v-am informat, o parte, de la greco-romane, se află deja în capitala Banatului, pregătindu-se cu sprijinul clubului local Heracle.

„Mâine dimineaţă îi voi aştepta la gară, apoi voi merge cu ei să-i cazez la hotel, iar la ora 17 avem programat un antrenament la sala noastră. Delegaţia noastră va pleca în Serbia joi dimineaţă”, ne-a declarat antrenorul Petru Brânduşan (foto), de la CSM Timişoara.

Emoţiile sunt mari, la Zrenjanin urmând să concureze, vineri, Estera Dobre.

Bănăţeanca a fost încadrată la categoria 53 de kilograme. Dacă nu va izbuti să se califice la Olimpiadă, săptămâna viitoare va fi trimisă la Ulan Bator, în Mongolia, sportiva Simona Pricob, tot în limitele diviziei de greutate 53 de kilograme.

Aceeaşi situaţie este la 57 de kilograme – masculin, unde lugojeanul Ivan Guidea va primi şansa de a lupta pentru calificare tot la Ulan Bator şi numai dacă Andrei Ducov, de la Steaua Bucureşti, nu i-o va lua înainte la Zrenjanin.

Ultima şansă de a prinde ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice va fi la Istanbul, în Turcia, în perioada 6-8 mai.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *