Timișoara, după furtună (foto și video)

Timișoara, după furtună (foto și video)

Timișoara, după furtună.

După o zi de miercuri călduroasă, în care mercurul termometrelor a trecut, la Timișoara, de 31 de grade Celsius, în cursul serii, municipiul a intrat în avertizare Ro-Alert de Cod portocaliu de vreme rea.

CITEȘTE ȘI: A căzut poarta de la intrarea în Parța!

Și, cu puțin înainte de miezul nopții, vântul puternic, tunetele, grindina – în unele locuri mare cât un ou de porumbel și ploaia deasă, toate au confirmat pe deplin prognoza meteorologilor: asupra Timișoarei s-a abătut o furtună puternică.

Efectele ei se puteau vedea peste tot, în această dimineață. Trotuarele erau pline de frunze, și nu în puține locuri trecerea era blocată de crengi de copaci rupte de forța vântului.

timisoara 3

Pe lângă borduri, apa care a inundat azi noapte străzile orașului s-a retras, lăsând în urmă noroi.

timisoara 2

Sunt însă zone, așa cum este cea de la intersecția străzilor Drobeta și Lidia, în care apa nu s-a retras, astfel că liniile tramvaiului 7 erau acoperite de apă. Iar șoferii care treceau prin intersecție s-au ales, toți, cu cauciucurile de la mașini spălate.

timisoara 1

Doar pietonii care așteptau la trecere erau nemulțumiți, stropiți fiind de câte un conducător auto mai grăbit.

CITEȘTE ȘI: A căzut poarta de la intrarea în Parța!

În centrul orașului, la primele ore ale dimineții, angajații de la salubritate erau deja la treaba, adunând crengile căzute și noroiul de pe străzi.

timisoara 4

În cartierele rezidențiale, însă, proprietarii caselor au fost cei care, de cum s-a luminat de ziuă, au început să măture trotuarele și să adune cu lopata noroiul de lângă borduri.

Referindu-ne la zonele rezidențiale ale Timișoarei, trebuie menționat că, și la această oră există case și blocuri rămase fără curent electric. Cei de la Enel dau asigurări că, în cursul zilei de astăzi, toate avariile vor fi remediate. Să sperăm că așa va fi…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișoara, după furtună (foto și video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *