Timișoara devine capitala mondială a dansului

În perioada 17-21 octombrie, Timișoara devine capitala internațională a dansului mondial, evenimentul găzduind un număr foarte mare de participanți din toate colțurile lumii.

Ajuns la cea de-a 6-a ediție, Festivalul Internațional de Dans Timișoara, cel mai mare de acest gen din România, va încânta spectatorii prin multitudinea si diverstitatea activităților organizate, dansuri acrobate și multicuturalismul beneficiarilor așteptați în cadrul acestui eveniment global.

În 20-21 Octombrie 2018, începând cu ora 18:00, în sala Constantin Jude, Magnum Team împreună cu Federația Română de Dans Sportiv și Federația Mondială, organizează la Timișoara unul dintre cele mai importante evenimente ale anului competitional 2018, Campionatul Mondial de dans sportiv U21 Standard 2018.

Competiția este una de tip open – deschisă, federațiile de dans sportiv ale fiecarei țări având posibilitatea de a desemna un numar nelimitat de perechi care să participe la acest eveniment. La această categorie sunt așteptate aproximativ 100 de perechi.

În urma etapelor de calificare ce se vor desfășura în prima parte a zilei, vor rămâne în fazele semifinalei primele 12 perechi, în finală calificându-se cele mai bune 6 perechi din concurs.

Într-un sistem de jurizare cu note acordate după fiecare dans in parte, se va desemna perechea campioană mondială cu vârsta sub 21 de ani, la dansurile standard pentru anul 2018.

Participanții vor fi de pe trei continente, acestea vor fiind arbitrate de oficiali din: Statele Unite, Polonia, Belgia, Italia, Croatia, China, Africa de Sud, Germania, Grecia, Rusia si Suedia.

În paralel cu această competiţie, se va desfăşura concursul nostru de tradiţie, ajuns la cea de-a 7-a ediţie, Timisoara Open Championship, la secţiunile Standard şi Latino, care va aduce la start alte zeci de perechi din întreaga lume.

Deschiderea festivalului va fi miercuri, 17 octombrie, la ora 17:00, în fața Operei Naționale.

 

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns