Timișoara ar putea deveni Capitală Europeană de Tineret în 2020

Primăria Timișoara a transmis scrisoarea de intenţie prin care oraşul nostru îşi declară intenţia de a intra în competiţie pentru desemnarea oraşului care va fi Capitală Europeană de Tineret în 2020.

„Am decis să candidăm pentru acest titlu. Noi am asumat anul trecut să fim prima capitală națională a tineretului din România, exercităm această calitate și organizăm multe evenimente. Este bine să folosim experiența dobândită până acum și să mergem mai departe cu vocația de capitală.

Deocamdată am depus o scrisoare de intenție pentru obținerea titlului în 2020, dar vom continua să organizăm acțiuni pentru tineret. 2020 este anul premergător celui în care vom fi Capitală Europeană a Culturii și am avea un plus de acțiuni și de turiști, ar crește și prestigiul orașului”, a declarat pe această temă Nicolae Robu, primarul Timișoarei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Timișoara ar putea deveni Capitală Europeană de Tineret în 2020

  1. La cum arata orasul de groaznic…. important este tupeul in ziua de azi nu bunul simt. D-l Robu mai coborati din birou si mergeti pe jos prin oras sa vedeti mizeria cu ochiul liber. Orasul este plin de praf, de noroi, de peturi, hartii aruncate in spatiul verde ,inclusiv in Piata victoriei.(verificati intrarile in pasaj) Unde sunt masinile de spalat strada? este un praf infernal pe care il respiram noi cu totii.. CURATENIE GENERALA asta trebuie sa va intereseze acum d-le primar , a venit primavara.

Lasă un răspuns