Timişenii sunt invitaţi la pedalare

tura ciclista 4

O nouă tură ciclistă bănăţeană va fi organizată sâmbătă de „Verde pentru biciclete”. Aceasta este cea de-a cincea tură din acest an. Punctul de întâlnire al pasionaţilor de plimbări pe două roţi este stația de autobuz de la AEM, la ora 9.

Bicicliştii vor porni în tură, începând cu ora 9,30 pe traseul: AEM – Urseni – Uliuc – Șag – Urseni – AEM. Lungimea traseului este de aproximativ 50 de kilometri, durata de parcurgere fiind de aproximativ cinci ore. În timpul turei, vor fi realizate popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare.

Va fi o tură cu grad de dificultate mediu, recomandându-se participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună. Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip mountainbike, corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante.

Participanții trebuie să aibă la purtător camere de bicicletă de schimb, șepci, protecție solară, mâncare și apă. Această tură bănățeană face parte din seria de şase care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *