Timișenii pot veni cu propuneri la aprobarea aparatului de specialitate al CJ Timiș

Timișenii pot veni cu propuneri la aprobarea aparatului de specialitate al CJ Timiș

Timișenii pot veni cu propuneri la aprobarea aparatului de specialitate al CJ Timiș.

Pentru respectarea transparenței decizionale, locuitorii din județul Timiș sunt invitați să vină cu propuneri pe marginea Proiectului de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice și a Statului de funcții ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș.

Consiliul Județean Timiș a deschis, în data de 06 iunie 2023, procedura aferentă dezbaterii „Proiectului de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice și a Statului de funcții ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș”. Conform Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică.

CITEȘTE ȘI: Terasa Symphony de la Operă se transformă (renasterea.ro)

Proiectul are în vedere unele modificări operate în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Timiş şi aprobarea noii structuri organizatorice, prin reorganizarea unor compartimente existente. Prin aceste modificări de structură, numărul posturilor a rămas același, de 265, din care număr de funcții de demnitate publică 3. De asemenea, se prevede un număr de 10 posturi cu atribuții în cadrul proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile conform O.U.G. nr. 63/2010, doar pentru perioada implementării lor, acestea fiind repartizate la mai multe structuri.

Întreaga documentație poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, în secțiunea dedicată Transparenței decizionale, la următorul link: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-aparat-CJT-2023.pdf .

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională până la data de 16.06.2023. Acestea pot fi depuse ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail [email protected] , prin poștă, pe adresa Consiliul Județean Timiș, cât și direct la sediul instituției, la Registratură.

Ulterior, ele vor fi publicate pe adresa https://www.cjtimis.ro/informatii-publice/registre/registru-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor-conform-legii-52-2003/ .

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 16.06.2023.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind modificarea proiectului de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice și a Statului de funcții ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș”.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *