Timişeanul Mihai Șora, despre mitingul PSD: ”Oamenii în toată firea nu au nicio scuză cauționând o bandă de hoți”

A murit Mihai Șora la vârsta de 106 ani. Postarea de rămas bun a soției: „E frig fără tine, iubitule”

Filosoful Mihai Șora scrie, pe Facebook, că oamenii în toată firea, întregi la minte, nu au nicio scuză pentru că sprijină ”o bandă de hoți”, servidu-i și ascultând orbește directivele lor. El arată că în acest ezile cuvântul cheie este ”demnitate”.

CITEŞTE ŞI: Scene șocante! Un bănăţean s-a sinucis sub privirile familiei, într-un mod terifiant

”Fetița obligată să stea în cap nu se putea apăra: un copil este vulnerabil, mai ales dacă devine instrumentul fricilor, al slugărniciei și al lașității adulților.

Dar oamenii în toată firea, întregi la minte, nu au nicio scuză cauționând o bandă de hoți, servindu-i, ascultând orbește directivele lor.

Îți pierzi locul de muncă, ești scos din joc, târât în noroi, persecutat în fel și chip, însă demnitatea nu ți-o poate lua nimeni: demnitatea este bunul cel mai de preț al unei ființe omenești.

Zilele acestea, cuvântul-cheie este cuvântul demnitate”, a scris Mihai Șora pe Facebook.

Reamintim că ziua mitingul PSD din Piaţa Victoriei a venit. Sute de mii de oameni din toate colţurile ţării vor ajunge astăzi în Capitală, pentru a lua parte la marele miting împotriva abuzurilor.

În Piaţa Victoriei se vor strânge, potrivit unor estimări 400.000 – 600.000 de oameni, toţi îmbrăcaţi în costume populare sau tricouri/bluze albe, “înarmaţi” cu lanterne, scrie libertatea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *