Scene șocante! Un bănăţean s-a sinucis sub privirile familiei, într-un mod terifiant

Un bărbat din Caransebeş s-a sinucis într-un mod șocant chiar în faţa propriei familii, după ce a primit o veste proastă.

Bărbatul de 40 de ani şi-a dat foc în curtea casei sale din Caransebeş, după ce s-a stropit cu benzină. Familia a privit cu groază scenele.

CITEŞTE ŞI: Mare bal într-o localitate de lângă Timișoara. Puiu Codreanu, Otilia Duma şi Mihaela Paşca, printre invitați

Rudele au încercat să intervină și să stingă flăcările şi au sunat la 112. O ambulanţă l-a transportat la spitalul din Caransebeş pe bărbat, dar, din păcate, din cauza arsurilor foarte grave, acesta a murit.

CITEŞTE ŞI: Un cioban care consumase… formol a fost salvat de salvamontişti

„Pacientul a ajuns la spital cu arsuri de gradul II şi III pe 70 la sută din suprafaţa corpului şi după acordarea primului ajutor de către medicii noştri am luat legătura cu unităţile medicale de specialitate: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Casa Austria, ambele din Timişoara, Floreasca, Baltazar şi Spitalul de Arşi Bucureşti, însă niciunde nu am găsit un loc pentru a fi transportat şi inernat.

 

Cu toate eforturile depuse de personalul nostru, bărbtul a murit”, a precizat managerul Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş, Mihaela Popovici.

CITEŞTE ŞI: De dragul lui Daddy

Bărbatul s-a sinucis din cauza unor neînţelegeri în familie şi, cel mai probabil, pe fondul unei instabilităţi psihice, scrie banatfm.ro.

0 Comments

No Comment.