Timișean dispărut fără urmă. Cine l-a văzut?

cornel catau

Polițiștii caută un bărbat în vârstă de 70 de ani, dispărut de pe raza localității Utvin. Cadrele Secției 4 Rurală Peciu Nou au fost sesizate despre dispariţia bărbatului, din localitatea Utvin.

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 11, CATAU CORNEL ar fi plecat de la domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit.

CITEȘTE ȘI: Panică în zona Lunei!

Semnalmente: înălţime 1.65 – 1.70 metri, ochi căprui, fața ușor ovală, tuns chel, mustață și poartă ochelari de vedere, fără semne și alte cicatrici. La data dispariţiei, bărbatul purta un tricou necunoscută culoarea, pantaloni de stofă gri – petrol și pe cap șapcă cu cozoroc pentru soare.

CITEȘTE ȘI: Cruzime într-un oraș din vestul țării. Au fost montate capcane pentru… pisici

În picioare pantofi culoare neagră cu șiret, ciorapi posibil negru. ”Precizăm faptul că in momentul dispariției, bărbatul se deplasa cu o bicicletă culoare alb – negru, coș față și spate”, au transmis reprezentanții Poliției Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *