Timiș: documentele pentru înscrierea la concursul național de titularizare se transmit online

Perioada stabilită pentru înscrierile la concursul de titularizare, care va avea loc în 21 iulie, debutează pe 11 mai și se încheie pe data de 17 mai. Modalitatea de depunere a dosarului diferă de la o zonă la alta.

În județul Timiș, candidații vor trimite înscrisurile prin e-mail, conform specificațiilor publicate pe site-ul inspectoratului școlar.

Documentația necesară pentru înscrierea la concurs este, ca și în anii precedenți, extrem de stufoasă, cu o excepție: candidații nu vor mai trebui să depună la dosar cazierul judiciar și certificatul de integritate comportamentală, aceste acte urmând a fi solicitate structurilor poliției de către inspectoratele școlare, în baza unui acord.

Absolvenţii promoţiei 2021 pot participa la proba scrisă în cadrul concursului naţional numai după prezentarea adeverinţei de absolvire a studiilor, perioada de validare pentru ei fiind stabilită între 13 – 16 iulie.

În mod excepţional, aceștia pot prezenta adeverinţa de absolvire a studiilor şi să valideze fişa de înscriere în data de 21 iulie 2021. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns