Timiș. Covid-19 bate în retragere, după ce a mai luat o viață

Foarte putine cazuri de COVID-19, în Timiș

Covid-19 bate în retragere, după ce a mai luat o viață

În Timiș, a scăzut numărul cazurilor de Covid-19, în perioada 9-16 octombrie, fiind diagnosticate 499 de persoane, cu peste o sută mai puține față de perioada precedentă.

De asemenea, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș, în prezent, nu sunt focare active de îmbolnăvire, după ce a fost declarat închis focarul de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” Timișoara, unde la secția Pediatrie I, săptămâna trecută au fost raportate 18 cazuri.

„Direcţia de Sănătate Publică Timiș, prin personalul de specialitate urmărește și monitorizează cu deosebită atenție evoluția situației infecției cu noul coronavirus, la nivelul județului Timiș”, a dat asigurări purtătorul de cuvânt al instituției, Cornelia Bubatu.

CITEȘTE ȘI: Campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie, într-o comună din Timiș

În intervalul 9-16 octombrie 2023, fin cele 499 de cazuri noi, 57 erau ale unor persoane minore, iar două, ale unor cadre medicale. Au fost efectuate 2.224 de teste, din care 2.096 de tip rapid.

Din nefericite, a fost înregidtrat un nou deces, primul din această toamnă, totalul morților prin Covid-19 ajungând la 2.112.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *