Timfloralis i-a cucerit pe timișoreni și pe turiști

timfloralis 3

A patra ediție a Festivalului Florilor de la Timișoara a fost și cea mai reușită, după aprecierea celor care au urmărit cu atenție desfășurarea evenimentului pe parcursul anilor.

Revărsarea de flori, parfum și frumusețe s-a extins din Piața Victoriei spre Piața Libertății, pe strada Mărășești și, în premieră, chiar pe Podul Mihai Viteazu.
timfloralis1
Mii de oameni au urmărit încântați și au așteptat la rând ca să fotografieze porțile din flori colorate, „acoperișul” din peste 600 de umbrele colorate de pe strada Alba Iulia, banca împodobită, mașina cu trandafiri, labirintul din fața Operei și diversele aranjamente originale, dintre care s-au remarcat „100 România” și „Timișoara – Capitala Europeană a Culturii 2021”.

Și Fântâna cu pești a avut parte de o amenajare de excepție, alcătuită doar din flori, fără crengile uscate de anul trecut.

Mai trebuie remarcat faptul că s-au folosit doar plante naturale, organizatorii renunțând la kitschul celor din plastic.
timfloralis2
Nu au lipsit spectacolele de muzică și dans, parada prințeselor în trăsuri împodobite cu flori, prezentarea de îmbrăcăminte și accesorii tematice, precum și diverse ateliere de lucru.

Cu ediția din acest an, Timfloralis dovedește că a intrat deja în tradiția Timișoarei și că se constituie ca un eveniment demn de Orașul Florilor, care va fi căutat în continuare de cei care iubesc orașul de pe Bega, fie că sunt din partea locului sau veniți de pe alte meleaguri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns