Tichie de mărgăritar pe bani publici la Colterm

colterm 3

Un comunicat sosit din partea societății de termoficare Colterm SA, cunoscută în ultima vreme pentru situația financiară dificilă pe care o are, ne anunță trecerea la un nou nivel de comunicare directă cu clienții.

„Campania <<Colterm vine la tine>>, demarată încă de anul trecut de către Compania Locală de Termoficare Colterm SA, a trecut la un alt nivel de comunicare directă cu timișorenii.

Pentru a veni în sprijinul clienților noștri, Colterm a deschis două noi casierii în cele două malluri din Timișoara: Iulius Mall și City Shopping.

Casieriile vor deveni funcționale de luni, 19 noiembrie, iar programul de lucru va fi zilnic, de la ora 10 la 22.

Amplasarea celor două standuri-casierii în cele două centre comerciale nu a fost întâmplătoare, având în vedere că sunt două dintre cele mai aglomerate și tranzitate locații din oraș.

La cele mai recente standuri deschise de către Colterm, care funcționează și ca birouri de relații cu publicul, timișorenii se pot informa, în mod direct, despre serviciile companiei, pot găsi răspunsuri și rezolvări la probleme pe care le au cu sistemul centralizat de termoficare, pot veni cu propuneri pentru îmbunătățirea serviciilor noastre.

De asemenea, pot să primească toate explicațiile despre avantajele celui mai eficient sistem de încălzire: contorizarea individuală cu distribuție pe orizontală!”, explică reprezentanții societății.

Reamintim că acum câteva zile, Primăria Timișoara s-a împrumutat pe mai mulți ani de la Trezoreria statului pentru a menține Colterm pe linia de plutire, în așa fel încât să poată fi achitat combustibilul necesar pentru această iarnă.

Deși pare ciudat, conducerea companiei semi-falimentare a considerat potrivit să utilizeze bani publici pentru a-și deschide birouri de fițe în două dintre spațiile cu cele mai scumpe chirii din oraș, în loc să cârpească țevile care pocnesc zilnic în diferite zone ale Timișoarei.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tichie de mărgăritar pe bani publici la Colterm

  1. Incasatul banilor e important, nu cred ca e o idee proasta. Casierii mai accesibile inseamna ca oamenii vor plati mai repede, bani in banca, rulaj mai rapid. Spre deosebire de transportul in comun, unde plata calatoriei va deveni un privilegiu al celor care au: 1)smart-phone, 2)pe care nu l-au uitat acasa, 3)Internet mobil, 4)baterie incarcata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *