Test poligraf pentru fratele Anamariei Suru, tânără ucisă în pădure. Detalii cutremurătoare despre trecutul fratelui victimei

Considerat a fi principalul suspect în cazul crimei din pădurea de la marginea localității Secu, Caraș-Severin, fratele Anamariei Suru, fata ucisă și abandonată, a cerut să fie supus testului poligraf.

CITEŞTE ŞI: Un timişorean, angajat la o multinaţională, număr incredibil la „Românii au Talent” (video)

Călin Blidariu a intrat în atenția anchetatorilor, el fiind cel care a anunțat dispariția surorii sale la Poliție, după ce, în prealabil, a căutat-o pe tânără împreună cu iubita lui.
Totul s-a întâmplat joi, 18 aprilie, atunci când Anamaria Suru ar fi plecat de la casa fratelui său, cu mașina personală, la un magazin.

A fost ultima dată când a fost văzut în viață.

Trupul fără viață al Anei a fost găsit luni, 22 aprilie, într-o râpă de la marginea unui drum forestier din pădurea din localitatea Secu, județul Caraș-Severin, la aproximativ 3 kilometri de Reșița.

CITEŞTE ŞI: Patronul unei patiserii a fost găsit spânzurat, după ce unitatea a fost jefuită de 100.000 de lei

Deși inițial anchetatorii nu au fost conviși că tânăra ar fi fost ucisă, mai ales că fratele ei i-a anunțat că fata ar fi spus că are de gând să își ia viața, necropsia efectuată de medicii legiști a arată că Anamaria Suru a fost ucisă cu bestialitate, fiind lovită de mai multe ori, atât în zona capului, cât și în abdomen.

Fratele Anei, unul dintre suspecţii oribilei crime din pădurea Secu

Pentru declarațiile date în fața anchetatorilor, la începutul anchetei, dar și pentru trecutul său extrem de violent, fratele Anei a devenit suspect în cazul de crimă.

Tânărul a cerut să fie supus unui test poligraf, iar polițiștii au arătat că acesta a trecut testul, răspunsurile lui fiind sincere.

Totuși, trecutul său violent pare să îl urmărească pe fratele tinerei ucisă fără milă în pădurea din Secu.

Potrivit unor surse, chiar în acest an, în luna martie, fratele Anei și-a bătut actuala iubită și chiar i-a rupt o mână, motiv pentru care are un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Fata chiar a cerut ordin de protecție, însă și-a retras cererea după câteva zile.

Mai mult, în anul 2004, o altă iubită a tânărului, Irina, o fată dintr-un centru de plasament, a murit după ce mașina în care se afla alături de iubit a fost cuprinsă de flăcări.

Tânărul a scăpat cu câteva răni ușoare, în timp ce Irina a murit carbonizată, scrie observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Test poligraf pentru fratele Anamariei Suru, tânără ucisă în pădure. Detalii cutremurătoare despre trecutul fratelui victimei

  1. Acest om este un MONSTRU!!!! Fata care a ars ,fost iubita a acestui gunoi de om,a fost bătută in repetate rânduri de acest jegos și fără mila … in repetate rânduri am găsit-o pe Irina plină de vânătăi și sange legată de calorifer și ținuta ore întregi acolo! Nimeni nu i-a investigat moartea acelui biet suflet chinuit pentru ca nu avea familie… Era intr-o garsoniera de la protecția copilului,familia lui nu acceptau relația cu Irina, pentru ca nu era de “nasul “ lor! Îmi pare rău pentru pierderea Anei; o fata minunata… din păcate greu chinuita și ea de acest călău jegos Blidariu Călin ! M-a rog la Dumnezeu sa se facă dreptate pentru toate femeile maltratate și altele din păcate ucise de acest om!!! Mi-as dori ca întreaga lume sa afle ce fel de caracter infect și agresiv are acest om! Dar uite ca Bunul Dumnezeu nu doarme!

Lasă un răspuns