Patronul unei patiserii a fost găsit spânzurat, după ce unitatea a fost jefuită de 100.000 de lei

Doi români, executați în stil mafiot în Belgia. Un fost comisar de poliție e principalul suspect. Proba care îl învinovățește

Patronul unei patiserii din Zalău a fost găsit spânzurat după ce unitatea pe care o administra a fost jefuită de 100.000 de lei de persoane necunoscute. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru furt calificat în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că patiseria era prevăzută nici cu sistem de supraveghere video nici cu sistem de alarmă.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sălaj efectuează cercetări într-un dosar penal vizând infracţiunea de furt calificat, faptă comisă în perioada 25 – 26 aprilie.

Persoane necunoscute au pătruns cu chei potrivite într-o patiserie din Zalău de unde au sustras suma de 100.000 de lei.

Magazinul nu era prevăzut nici cu sistem de supraveghere video, nici cu sistem de alarmă. Sesizarea a fost făcută, vineri dimineaţă, de administratorul societăţii, iar în aceeaşi zi, la ora 14,30, poliţia a fost sesizată că administratorul respectiv a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei din localitatea Guruslău.

Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei”, a spus Cristea.

Potrivit acesteia, cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea circumstanţelor în care au avut loc aceste evenimente şi pentru identificarea autorilor furtului, scrie mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *