Teroare pe străzi. Un minor a comis două tâlhării în mai puțin de două ore

talharie 2

Doi bărbați au fost tâlhăriți, în seara zilei de 3 ianuarie. Unul dintre ei a rămas fără banii pe care îi avea, celălalt, fără portofelul cu acte.

CITEȘTE ȘI: Imagini cu un adolescent care cade pe masă, afară în frig, paralizat de drogul „zombie”, la Timișoara

În data de 03.01.2019, în jurul orei 19, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost agresat pe strada Traian, din municipiul Vulcan.

Poliţiştii au stabilit că victima, în timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost agresată fiindu-i sustrasă suma de 100 de lei.

În cursul aceleiași seri, în jurul orei 20,30, poliţiştii vulcăneni au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei fapte asemănătoare. Un bărbat de 66 de ani a fost atacat pe stradă fiindu-i luat un portofel în care se aflau actele de identitate.

CITEȘTE ȘI: Accident cu 9 victime. Un tânăr de 21 de ani a murit, două minore în stare gravă

”În scurt timp poliţiştii au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Vulcan, faţă de care se vor efectua cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, cu privire la comiterea celor două infracţiuni. Tânărul a fost reţinut de poliţişti, iar magistraţii Judecătoriei Petroșani au emis, pe numele său, în data de 06.01.2019, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns