Teribiliști pe străzile din Timișoara

drifturi 2

Polițiștii locali din Timișoara au avut în vedere, în ultima perioadă, și cazurile în care conducătorii auto nu au respectat legislația referitoare la turarea motoarelor.

Zilele trecute, un tânăr de 21 de ani, din Timișoara, a fost depistat efectuând derapaje și accelerări bruște, turând motorul autoturismului BMW, pe Calea Martirilor, pe timp de noapte. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 2.500 de lei. Cu aceeași sancțiune s-a ales și un alt tânăr, de 18 ani, tot din Timișioara, care a fost depistat pe strada Pop de Băsești, efectuând manevre și întoarceri bruște pe loc, tot cu un BMW.

La vederea patrulei de polițiști locali, acesta a încercat să fugă de la fața locului, îndreptându-se cu autovehiculul spre Solventul, unde, din cauza vitezei și a drumului alunecos, a ieșit cu mașina de pe carosabil, ajungând într-un șanț de pe maginea drumului.

Tânărul a părăsit autovehiculul, dar în dreapta a rămas prietenul său. În urma verificărilor, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere, datele sale fiind comunicate Biroului rutier, pentru a fi continuate cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Teribiliști pe străzile din Timișoara

Lasă un răspuns