Teribilism pe şoseaua Arad – Deva! Este cel mai blamat şofer din ţară (VIDEO)

teribilist

Un teribilist aflat la volanul unui Audi A6 cu nr SB 88 YNI este în aceste zile cel mai blamat șofer din România pe rețelele de socializare.

Imaginile surprinse de o cameră video și postate pe TraficTube revoltă pe toată lumea.

Utilizatorul Răzvan Baciu a postat o filmare video în care se observă cum șoferul unui Audi A6 cu nr SB 88 YNI se șicanează în trafic cu un TIR, pe DN7, între Deva și Arad. Acesta vrea să depășească TIR-ul pe un sector de drum cu două benzi pe sens, dar TIR-ul nu eliberează banda a II-a pentru că pe banda 1 era un sector cu mai multe gropi.

Până aici nimic ieșit din comun, doar că într-un final șoferul din Audi face depășirea și după câțiva zeci de metri frânează brusc în fața TIR-ului ca să dea o ”lecție” şoferului ce a cutezat să nu se dea din calea sa, scrie oradesibiu.ro.

Filmarea are deja sute de distribuiri pe internet și pe grupurile de socializare de pe Facebook. Un membru al grupului INFO TRAFIC jud. SIBIU a postat și o fotografie cu aceeași mașină parcată cu nesimțire pe mai multe locuri de parcare în spate la Facultatea de Inginerie din Sibiu.

”Pare sa fie acelasi idiot care parcheaza si pe 4 locuri”, a comentat cel ce a încărcat fotografia pe grupul INFO TRAFIC jud. SIBIU.

Sursa: oradesibiu.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Teribilism pe şoseaua Arad – Deva! Este cel mai blamat şofer din ţară (VIDEO)

  1. bine si ..care e senzatia ? Situatii din astea se intampla in intreaga lume si nimeni nu isi pierde timpul, chaiar aveti o viata asa de plictisitoare ca sa va ocupati de asemenea fleacuri ??

    1. Din cauza unor dobitoci infumurati care nu isi mai vad lungul nasului ca si cel din imagini isi pierd viata oameni nevinovati. Bravo ce sa zic prostia trebuie laudata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *