Terase închise și petrecăreți amendați, într-un oraș din Timiș, după o razie a poliției și jandarmeriei

politie terase

Polițiștii din Sânnicolau Mare, împreună cu  jandarmi din Timiș, au organizat o acțiune pentru a asigura ordinea și siguranța publică, dar și pentru a verifica respectarea măsurilor impuse în perioada pandemiei.

CITEȘTE ȘI: Tânără de 18 ani găsită moartă, într-o cabană părăsită

În cursul acestei acțiuni au fost legitimate 114 persoane, au fost verificate 89 de autoturisme si mai multe  terase.

Pentru că administratorii a 10 dintre aceste societăți nu au putut prezenta aviz de funcționare pentru anul 2020, le-a a fost sistată  activitatea până în momentul în care vor obține avizele conforme de la instituțiile competente. Alte 4 restaurante și cafenele au primit amenzi pentru că a fost permis accesul clienților și în interiorul acestora, nu doar la terasă, așa cum prevad reglementările în vigoare.

Totodată, în urma verificărilor efectuate,au fost aplicate 54 de  sanctiuni contravenționale în valoare de 16.825 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiști au constat 2 infracțiunii la regimul rutier, au reținut 2 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *