Tensiuni majore în politica timişeană – Alina Gorghiu (PNL) cere demisia lui Dominic Fritz (USR)

alina gorghiu 5

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, susține că primarul USR de la Timișoara, Dominic Fritz, nu are nicio soluție pentru a rezolva problema Colterm și îi solicită acestuia demisia de onoare.

”21 de milioane de euro, amenda primită de Colterm Timișoara pentru că nu a cumpărat certificatele anti-poluare pentru 2020. Asta pentru că Primăria, în loc să prezinte soluții, aștepta permanent bani de la Guvern!

Ca senator de Timiș, am vorbit de câteva ori cu prim-ministrul Cîțu pe tema Timișoara, a banilor necesari pentru județ, pentru proiectele esențiale locale. Și, de fiecare dată, sprijinul a fost concret.

Problema Colterm este foarte gravă și trebuie găsită urgent soluție. Regretabil că nu aud nimic de la primar. Doar că el e discret și alții au stricat.

Nu fac vreun concurs cu Dl Fritz de genul „cine deschide ușa mai repede” și nici nu așteaptă cineva vreun mulțumesc, dar, să nu ai soluții, la un an de când ai fost ales, asta mi se pare scandalos. Iar o demisie de onoare în cazul celor direct responsabili se impune. Sigur găsește prin primaria sa, că parca zicea la un moment dat despre viceprimarul Lațcău “că poate fi trezit la 3 noaptea să spună cum trebuie restructurat Colterm”…între timp, noaptea a trecut, personajele fără soluții rămân.”, scrie Alina Gorghiu.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Tensiuni majore în politica timişeană – Alina Gorghiu (PNL) cere demisia lui Dominic Fritz (USR)

  1. Problemele care le-ați avut ,dragi colegi pnl-isti cu PSD vor fi nimicuri fata de cele care vor aparea in alianta cu usr-isti. 

  2. Demisia si….ce va urma? Asta-i solutia voastra? La fel de fiabila ca a lui Fritzi! Veti aduce pe unul de la voi din partid, aceeasi Marie cu alta palarie!  Cu ce sunteti voi mai buni decat USR-istii? Daca ati fi atat de interesati  de soarta Timisoarei, ati fi pus umarul la rezolvarea acestei situatii. Daca ti-ar fi pasat de timisoreni, ai fi facut lobii la Guvern, madam Ghorghiu, pentru alocare de fonduri.  Dar asa…dai din gura pe banii nostri. Ce ai facut dumneata pentru Timisoara ca sa poti arata pe altul cu degetul? Nimic! Nici macar nu esti de-a noastra. Este o conjuctura favorabila  PNL-istilor de care incearca sa profite la maxim, latrand ca niste catei si fara a avea vreo solutie. La fel ca Fritzi! Sau poate el stie ce face..

  3. Unde ai fost madam cand robu facea pe menestrelul orasului si il durea in cot de oras?Unde ai fost cucoana cand coltermul a facut ce-a vrut cu binecuvantarea pletosului de robu? Habar nu ai ce probleme sunt in acest oras si vii sa ne dai sfaturi? Lasa-ne !!!!!!!!!! 

  4. Prostuta asta cere demisia lui FRITZ?! Dar ea pentru Timisoara ce a facut? Cu ce a contribuit ea la acest oras? Stia de datoriile COLTERM si nu a pus umărul să ajute.O mizerie de caracter are ALINUTZA. Si care ar fi solutia? Sa-l reinvii pe ROBU? Nu cred că aveti solutii pentru Timisoara. Daca erai inteligenta taceai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *