Tenis de masă. CSC Dumbrăviţa participă la prima competiţie oficială din 2023

Tenis de masă. CSC Dumbrăviţa participă la prima competiţie oficială din 2023

Tenis de masă. CSC Dumbrăviţa participă la prima competiţie oficială din 2023.

La sfârşitul acestei săptămâni este programată prima întrecere din calendarul Federației Române de Tenis de Masă la care va fi reprezentată secția de profil de la CSC Dumbrăviţa. Antrenorul Nicoleta Husar deplasează șapte sportivi la Odorheiu Secuiesc pentru Cupa României de Juniori III (U11 și U13).

După verificarea reușită de la finele săptămânii trecute, de la Kikinda, sportivii timişeni merg cu multă încredere spre competiția de la Odorheiu Secuiesc.

La feminin vor participa Alesia Nemeth, Isabella Deac și Nina Bialis. Din lot ar fi trebuit să facă parte și Georgia Bocia, care din cauze medicale nu poate fi prezentă la competiție.

La masculin vor lua startul Alexandru Dehelean, Răzvan Popescu, Dragoș Tucuină și Marc Szilagy, cel din urmă aflându-se la debutul într-o competiție oficială.

CITEŞTE ŞI: Modibo Diaby, împrumutat de la U-BT Cluj-Napoca la SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

„Ei sunt un pic mai mici ca vârstă decât limita competiției, dar sperăm chiar și așa la prestații cât mai bune. La copii se simte mai accentuat diferența de un an sau doi, mai ales ca experiență. Dar nu excludem ca măcar Alesia, Alexandru sau Răzvan să ajungă ceva mai în față. Mingea este rotundă și în tenisul de masă, așa încât contează foarte mult inspirația de moment, progresul pe care l-au înregistrat sau modul în care îi incomodează sau nu adversarul. Una peste alta, și după prestațiile de la Kikinda, se poate spune că la toți copiii noștri se vede un progres”, a punctat Nicoleta Husar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *