Modibo Diaby, împrumutat de la U-BT Cluj-Napoca la SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Modibo Diaby, împrumutat de la U-BT Cluj-Napoca la SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Modibo Diaby, împrumutat de la U-BT Cluj-Napoca la SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

Echipa de baschet SCM Timișoara l-a transferat, sub formă de împrumut, pe Modibo Diaby, de la U-BT Cluj-Napoca. Jucătorul în vârstă de 19 ani și născut în Mali a ajuns în România încă din 2017. El evoluează pe pozițiile 3-4, măsoară 200 centimetri înălțime și va avea drept de joc cu începere din faza a doua a campionatului.

Diaby este campion național la U16 și U18, cu echipa clujeană. Ulterior, a fost promovat la seniori, fiind campion al României și câștigător al Supercupei la seniori, participând și la Campionatul Mondial U19, cu naționala statului Mali.

Diaby a jucat în trei meciuri din acest sezon de Ligă Națională și a reușit să înscrie în disputele cu CSM VSK Miercurea Ciuc și CSU Sibiu.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara întâlnește sâmbătă, la 18,30, pe CSM Galați, în ultima etapă din prima fază a campionatului. Cu o victorie în acest meci, disputat la sala Constantin Jude, Leii din Banat acced în Top 10.

Jucătorii timișoreni se pot califica și în cazul unui insucces, dar atunci depind de celelalte rezultate ale etapei, adică au nevoie de o victorie a oaspeților, fie în partida CSO Voluntari – CSM Focșani (astăzi, ora 17.45), fie în confruntarea Dinamo București – CSM Athletics Constanța, programată la aceeași oră cu meciul de la sala Constantin Jude (sâmbătă, ora 18.30).

CITEȘTE ȘI: Premiile SCM Timișoara – Fanii sunt invitați să voteze!

Alb-violeții au revenit joi, la orele prânzului, din deplasarea Constanța-Polonia și au intrat în programul de pregătire a meciului cu CSM Galați.

În acest moment, în Liga Națională, echipa timişoreană are un bilanț de 9 victorii și 6 înfrângeri, în vreme ce gălățenii vin la Timișoara cu o linie de clasament identică, 9/6.

Foto: baschet.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *