Temperaturile scad în toată țara începând de luni

Prognoza meteo azi, 13 ianuarie. În vestul țării vor fi în jur de 0 grade în miezul zilei

Temperaturile scad în toată țara începând de luni

Începând de luni, 8 ianuarie, o masă de aer polar din nord-estul Europei va intra la noi în țară, aducând minime care vor ajunge izolat chiar la -20°C, informează meteoradar.ro.

Temperaturile scad în toată țara începând de luni, când va ninge în mare parte a țării. Sudul și sud-estul va avea parte de ploi și de precipitații mixte. Izolat, vor fi ploi înghețate.

Atenție mare la polei, în urma precipitațiilor și a temperaturilor negative de peste noapte, drumurile ar putea fi aluncoase în mare parte din țară.

CITEȘTE ȘI: A rămas blocat în zăpadă, într-o stațiune din Banat, după ce a vrut să traverseze pârtia cu mașina, să-și ducă bagajul la hotel

Începând de marți, temperaturile maxime abia vor mai depăși 0°C, local, în sudul țării, în timp ce în restul regiunilor vor rămâne sub pragul de îngheț, iar în nord se vor apropia de -10°C. Câteva ninsori sunt așteptate, marți, în sudul țării.

Temperaturile minime vor fi în toată țara negative, în timp ce în nord se vor apropia de -15°C, iar în zonele foarte înalte de munte ar putea ajunge la circa -20°C, în special în noaptea de luni spre marți.

Săptămâna va rămâne rece, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Maximele vor urca peste pragul de îngheț, însă minimele rămân negative în toată țara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *