Teatrul Naţional Timişoara lansează concursul de proiecte metaFuture, dedicat regizorilor

Teatrul Naţional Timişoara lansează concursul de proiecte metaFuture, dedicat regizorilor

Teatrul Naţional Timişoara (TNTm) lansează un concurs de proiecte, metaFuture, dedicat regizorilor, în urma căruia proiectele selectate vor fi montate pe scenă, data limită a înscrierilor fiind 10 aprilie.

Teatrul Naţional Timişoara îşi propune, astfel, să dezvolte arta teatrului atât în termenii prezentului, cât mai ales în cei ai viitorului, iar primul pas este această competiţie, anunţă un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Regizorii sunt invitaţi să transmită propuneri pentru un spectacol bazat pe un text sau adaptare după un text din literatura Science fiction sau pe un text transpus într-o viziune futuristă din punct de vedere tematic sau vizual. Propunerea va conţine descrierea spectacolului, viziunea asupra montării, precum şi echipa de creaţie.

CITEȘTE ȘI Bărbatul care a ucis o fetiță de 4 ani la Arad și-a recunoscut fapta în faţa instanţei

„Proiectul sau proiectele câştigătoare vor fi montate la Teatrul Naţional din Timişoara, urmând să intre în repertoriul său curent. Regizorii vor lucra cu actorii Teatrului Naţional, în spaţiile şi cu echipa tehnică a Teatrului Naţional”, transmite TNTm.

Proiectul metaFuture face parte din programul Reflector TNTm, cuprins în noul proiect de management aprobat pentru Teatrul Naţional din Timişoara.

Proiectele vor fi transmise pe adresa de mail [email protected] Data limită pentru transmiterea proiectelor este 10 aprilie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns