Taximetre albe într-un oraș din județul Timiș

Primăria municipiului Lugoj a anunțat că de săptămâna viitoare toate taximetrele de pe raza orașului trebuie să fie vopsite în aceeași culoare.

Din luna iulie, intră în vigoare o hotărâre a Consiliului Local Lugoj aprobată anul trecut, prin care a fost reglementată activitatea de taximetrie pe raza orașului.

“De la 1 iulie con­form unei hotărâri de consiliu local, toate taxiurile din Lugoj trebuie să fie vopsite la fel. Noi am propus culoarea galbenă, dar în urma discu­ții­lor cu taximetriștii din oraș care ne-au cerut să fie culoarea albă, am fost de acord cu această solicitare.

Până acum 90 la sută dintre taximetriști au înțeles și s-au conformat deciziei Consiliului Local Lugoj, dar au mai rămas 10 la sută care încă nu și-au pregătit mașinile.

Am trimis notificări și sperăm ca în cel mai scurt timp să se pună la punct, pentru că autori­za­țiile nu se vor mai acorda în caz contrar”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Autoritățile locale susțin că, în prezent, pe raza municipiului sunt emise 130 de autorizații pentru servicii de taximetrie, scrie redesteptarea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns