„Tandreţuri pentru femei cu cei patru corifei”

Sala „Capitol” a Filarmonicii de Stat „Banatul” va găzdui marţi, 31 iulie, un concert pe placul doamnelor, intitulat „Tandreţuri pentru femei cu cei patru corifei”, care-i va aduce în faţa timişorenilor pe Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, Mircea Baniciu şi Mircea Vintilă, cu ale lor balade de neuitat, bune de pansat inimi şi de iscat reverii.

„Au trecut 15 ani de când am cântat în premieră la București la Circul Globus de atunci: era în martie 31, 2003. Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei: Alifantis, Andrieş, Baniciu, Vintilă a fost încă de la început un altfel de spectacol, nemaivăzut. În anii din urmă, unii au spus să prescurtăm, ca așa e acu’: în loc de femei să-i spunem F.M.I..

Noi am învins! Ei au rămas cu Fondul Monetar Internațional, iar și noi cu … femeile (la concert).

Anul acesta, un prim concert a avut loc în 23 martie la București, tot la circ – acum Metropolitan, de ziua lui Mircea Vintilă, în oraşul lui de baştină.

Ciocu’ e… mitic (accentul se pune pe prima silabă!). În sfânta zi de 31 mai am fost la Sala Polivalentă de la Brăila, de ziua lui Alifantis.

La finalul lunii iulie, adică pe 31, ne vom afla la Timișoara, pentru a-l sărbători pe bănățeanul Mircea Baniciu et rien d’autre.

În octombrie, pe 13, vom cânta la Brașov, serbându-l pe vulturul Carpaților, Alexandru Andrieș.

În 16 octombrie ne vom întoarce la circ, în Capitală, pentru că… mai vorbim! Pe scurt: la București a fost lume luminată, la Brăila au venit și cu bărcile la concert.

Vă așteptăm la Sala Capitol a Filarmonicii <> pe 31 iulie, la ora 19,30.

Vă ordonăm… treceți Bega!

Iar fiindcă bănățeanul e cumpătat, trebuie spus că biletele nu se scumpesc, dar nici nu se ieftinesc.

Şi cele de 140 de lei, și cele de 180 de lei se găsesc pe www.entertix.ro, www.myticket.ro, în rețeaua hipermarketurilor Carrefour, la librăriile Cărturești și la casieria Teatrului Național Timișoara”, subliniază cei patru corifei cu drag de viaţă şi puşi pe… cântec.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns