Taxa pe paragină, aplicată și în Piața Victoriei

furtuna timisoara 4

După ce au aprobat, la ultima ședință de anul trecut, impozite mărite de câteva ori pentru mai multe clădiri istorice neîngrijite din oraș, consilierilor locali timișoreni li se propun, în această lună, decizii similare pentru alte câteva imobile, unele dintre ele situate chiar în Piața Victoriei.

Pe listă figurează clădirile de la adresele str. Nicolae Paulescu nr. 1/str. Goethe nr. 2 (majorare cu 400 la sută), str. General Henri Berthelot nr. 5 (300 la sută), str. Eugeniu de Savoya nr. 18 (300 la sută) și Piața Victoriei nr. 8 (300 la sută).

De asemenea, două dintre cele trei scări din care este compus Palatul Loffler (Piața Victoriei, numerele 1 și 1B) sunt propuse pentru majorarea impozitului, prima cu 300 la sută, iar cea de-a doua cu 400 la sută, aceasta însemnând, probabil, că au fost constatate grade diferite de „stare tehnică neîngrijită”.

Despre numărul 1A nu se spune nimic, deocamdată. Interesant de menționat este faptul că la Palatul Loffler nu au fost executate lucrări de reabilitare a fațadei la nici una dintre scări, aceasta fiind la fel de coșcovită din orice unghi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns