Taur ucis. Poliţia îl caută pe cel care l-a împuşcat

Taur ucis. Poliţia îl caută pe cel care l-a împuşcat

Taur ucis. Poliţia îl caută pe cel care l-a împuşcat. Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de uz de armă fără drept şi uciderea animalului, cu intenţie, fără drept.

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 19, poliţiştii au fost sesizați despre faptul că pe raza satului Căzănești, din judeţul Hunedoara, a fost găsit un taur mort, despre care apelantul susține că ar fi fost împuşcat de persoane necunoscute.

„În baza sesizării, patrula de intervenție s-a deplasat la fața locului (într-o zonă greu accesibilă), unde a fost găsit animalul în cauză (care era devorat de animale sălbatice).

CITEŞTE ŞI: Prognoza meteo pe 4 săptămâni: vremea se încălzeşte considerabil

În cauză, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de uz de armă fără drept şi uciderea animalului, cu intenţie, fără drept, cercetările beneficiind de sprijinul specialiştilor în medicină veterinară din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor şi a D.S.V.S.A. Hunedoara”, a transmis IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *