Bălării mai mari ca trenul, la Timişoara (video)

Bălării mai mari ca trenul, la Timişoara (video)

Circula vestea, într-o vreme, că la ruși ar crește grâul atât de mare, încât nu se vede tancul când trece prin el. Bine, se vede un pic turela, dar grâul e mare, oricum. Iată că nici timișorenii nu se lasă și vin și ei cu propriul record.

La viaductul din apropierea Iulius Mall, atât de mari au crescut bălăriile, că nu se mai vede trenul când trece! Bieții călători, nici nu mai pot vedea ce se mai întâmplă prin Timișoara din cauza buruienilor mai mari ca trenul.

Acum, ca să păstrăm acuratețea, ca și cu tancul rusesc, se vede un picuț și din partea superioară a trenului, dar buruienile sunt, oricum, mari, așa că Timișoara își poate revendica recordul. Cel puțin în materie de bălării, stăm bine, chiar foarte bine.

CITEŞTE ŞI: Semnal de alarmă tras de Asociația Elevilor din Timiș: Ministerul Educației ia, din nou, decizii peste noapte!

Imaginile de mai jos arată că situaţia nu diferă prea mult nici în buricul târgului, la doi paşi de primărie, şi dovedesc cât de gospodari sunt cei în mâinile cărora a ajuns Timişoara…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bălării mai mari ca trenul, la Timişoara (video)

  1. Cine este multumit in Timisoara asta de :curatenia din oras,de spatile verzi,de carosabilul si trotuare,de transportul in comun sa nu mai vorbim de caldura si apa calda dar tot lozinca GREAUA MOSTENIRE,PSD SI PNL NE SABOTEAZA,studii,proiecte,cu finalizarii in 10-15 ani. Alteceva nu mai auzi decand a ajuns primar acest DONIMIC FRIG si gasca lui din USR.Au reusit din orasul florilor sa faca o gaoaza de mizeri,gunoi buruieni in nici 2 ani de zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *