Tată snopit în bătaie de doi bărbați. Totul s-a întâmplat sub ochii copilului! (VIDEO)

lipova 1

Un tată a fost snopit în bătaie de doi bărbați. Incidentul s-a întâmplat de față cu copilul minor iar motivul este revoltător.

Cei doi bărbați, relatează newsar.ro, au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 1 mai: „Un tânăr de 28 de ani, din Lipova, a condus un autoturism în care se afla cu un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate. La o trecere pentru pietoni, conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere unui copil minor, angajat în traversarea străzii. Tatăl copilului a atras atenția șoferului cu privire la obligativitatea acordării priorității de trecere pietonilor în locurile marcate, moment în care conducătorul auto și pasagerul au coborât din autoturism, aplicându-i bărbatului de 40 de ani mai multe lovituri în zona feței și a corpului, cu pumnii și picioarele”, precizează , când, după cum precizează purtătorul de cuvânt al IPJ  Arad.

La acest incident au asistat atât copilul minor, cât și alte persoane care la ora respectivă se aflau în trecere prin zonă, alertând prin 112 organele de poliție, care s-au deplasat la fața locului.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Tată snopit în bătaie de doi bărbați. Totul s-a întâmplat sub ochii copilului! (VIDEO)

  1. Nu stiu de ce nu va uitați pe filmare daca tot o aveți si se vede clar cine a început totul .Spuneti câți dintre voi ați sta cu mâna in sân sa vedeți cu va este lovită mașina asta a făcut asa presupus tata deci își merita soarta .Ce ex ii da copilului ii arată ca daca e ceva gresit sare la bătaie ar trebuii sa publicați altfel stirea .Tin sa Menționez ca nu cunosc pe nimeni dar hai sa gândim logic de aia se întâmpla tot in țara asta de cacat ca gândim asa .Daca ei erau cei bătuți ma gândesc care era titlul …..

  2. Puteai sa intrebi frumos nu sa ma faci proasta fără sa cunosti persoana asa au făcut si cei cu Știrea in necunoștință de cauza

Lasă un răspuns