Tarifele Timpark rămân la fel

Timișorenii nu vor avea parte de surprize în perioada următoare din partea sistemului de parcare cu plată valabil în municipiu. Aleșii locali au aprobat ca tarifele percepute de Timpark să rămână identice și anul viitor.

Astfel, în parcările cu barieră, așa-numita zonă zero sau verde, tarifele sunt de trei lei/oră pentru vouchere şi 0,75 euro/oră + TVA pentru SMS, pentru acestea neputând fi făcute abonamente.

Tarifele pe ora de parcare cu vouchere vor rămâne și în 2018 de 1,5 lei (zona roșie), un leu (zona galbenă) și 50 de bani (zona albastră), iar tarifele orare pentru parcarea prin SMS, de 0,5 euro (zona roșie), 0,35 euro (zona galbenă), 0,25 euro (zona albastră) și trei euro pentru întreaga zi. La tarifele prin SMS se adaugă și TVA.

Abonamentele lunare îi vor costa pe timișoreni: la purtător – 85,68 lei, general – 42,84 lei, zona roșie – 34,23 lei, zona galbenă – 27,93 lei, zona albastră – 21,42 lei, de locatar – 51,23 lei. Abonamentul anual la purtător este cea mai scumpă variantă, costând 890 de lei.

Tarifele de parcare în Timișoara nu au mai crescut din 2013.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns