Târgul pentru Mirese revine pe cai mari la Timişoara

O cununie cu tot fastul e, fără-ndoială, visul multor perechi pregătite de pasul cel mare, dar pentru nunta perfectă e nevoie, desigur, de nespus de multe ingrediente. Şi dacă le poţi afla pe toate într-un singur loc?

Ei bine, produsele şi serviciile de la A la Z sunt disponibile într-un anumit spaţiu, la sfârşitul acestei săptămâni! Locul despre care vorbim este Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) din Timişoara, unde compania Rayna Decor, cea care a spart gheaţa la nivel naţional prin organizarea de evenimente dedicate celor care-şi pregătesc o ceremonie nupţială ca la carte, vine şi de această dată în întâmpinarea bănăţenilor interesaţi.

Vorbim despre Târgul pentru Mirese, un eveniment care deja are o îndelungată tradiţie şi care e de-a dreptul de vis în special pentru tinerele pregătite de pasul spre altar, precum şi pentru viitoarele mame-soacre fericite să-şi intre în rol dar, finalmente, chiar şi pentru flăcăii cu suficient spirit de aventură încât sunt gata s-o rupă cu burlăcia.

Oricum, comploturi meşteşugite între tinerele care vor să-l prindă în mreje definitiv pe alesul inimii, numai la Târgul pentru Mirese se pot unelti, e fapt ştiut şi verificabil de la surse, recte de la actualele doamne care au bătătorit deja această cale.

E bine de ştiut că Târgul pentru mirese adună aproape 150 de furnizori din Timișoara, București și chiar din străinătate, mai exact branduri internaţionale care atacă piaţa românească a nunţilor.

Evenimentul expoziţional din Capitala Banatului, pus la cale de Rayna Decor, e considerat cel mai important din domeniu atât de publicul larg, cât şi de cel specializat. Expozanții investesc mult, de altfel, inclusiv în realizarea standurilor, construind pereţi înalţi, vin şi cu sisteme performante de lumini, angajând chiar arhitecţi pentru proiectarea spaţiilor de prezentare a produselor şi serviciilor oferite.

Mai mult, printre invitații speciali ai Târgului pentru Mirese se numără Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’ de la Prima TV, care va fi prezent mâine, în timp ce sâmbătă și duminică vizitatorii îi vor putea întâlni pe Flick, Popescu si asistenta lor Roxana, de la Antena Stars, care – o veste proastă pentru junii admiratori – se mărită şi își caută câte ceva prin târgul profesional, dar şi renumitul creator vestimentar Cătălin Botezatu, deţinător de stand în expoziţie, cu brandul său Viggo Tailoring. Târgul de la CRAFT, mai exact vizavi de Sala Olimpia, va fi la dispoziţia vizitatorilor în perioada 10 – 12 ianuarie. Deschiderea oficială are loc mâine, la ora 13, iar expoziţia rămâne deschisă în prima zi până la ora 20, în timp ce sâmbătă orarul este 10-20, iar duminică, 10-18.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.