În Timiş, USR sparge tot: De la ochelari până la capetele oamenilor

Scenă de groază la Găvojdia: preşedinta USR din localitate, Ramona Dzitac, a bătut până la sânge o tânără, care s-a ales şi cu ochelarii sparţi. Lidera USR a fost acuzată că i-a furat victimei… un dres de baie şi o pereche de şlapi, fapt ce a iritat-o la maximum pe Ramona Dzitac, care a lovit-o cu capul de asfalt pe cea care a îndrăznit să o provoace.

Agresoarea riscă, acum, dosar penal pentru fapte de violenţă. Deşi foarte tânără, userista a mai făcut politică şi în alte partide, unul dintre acestea fiind PMP, de unde a plecat tot în urma unui scandal violent.

În urma incidentului, USR Timiş a anunţat că Ramona Dzitac s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al organizaţiei din Găvojdia.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “În Timiş, USR sparge tot: De la ochelari până la capetele oamenilor

  1. Nu vă mai miraţi atât!Şi la USR Lugoj foşti psd-isti,o doamnă multi multi partid,o hoaţă,un fals revoluţionar şi un furnizor de stări de bine fac parte din forul de conducere,cu ştiinţa celor de la judeţ şi în urma unor alegeri „libere”.Mai căutaţi şi aflaţi de ce a demisionat jumătate de filială anul trecut în iunie şi cum a reuşit USR performanta să îl facă pe primul consilier local din ţară,înscris în acest partid,să fie şi primul care a plecat din USR.

  2. Poate gaseste pana la urma partidul care sa i se potriveasca. I-ar fi stat bine in Romania Mare, alaturi de Corneliu Vadim Tudor si Gheorghe Funar.

  3. Daca va ajunge USR la guvernare eu propun pe Caramitru ministru de finante ca stie sa inventeze taxe si la Cultura si Culte pe Bulai ca este specialist in religie

Lasă un răspuns