Târgul liceelor timișene, într-un nou format interactiv

Târgul liceelor timișene, într-un nou format interactiv

Târgul liceelor timișene, un eveniment implementat cu succes anul trecut, în județul Timiș, s-a bucurat de un real succes în rândul comunității educaționale.

Peste 10.000 de elevi și părinți s-au arătat interesați de platforma dezvoltată de Inspectoratul Școlar Județean Timiș împreună cu CJRAE Timiș și un grup de tineri – Vlad Sarca (Liceul Teoretic ”Vlad Țepeș” din Timișoara), Laura Chirilă (Colegiul Național Pedagogic ”Carmen Sylva”), Benedict Tîrnovan (Colegiul Tehnic ”Henri Coandă”), Luca Cristea (Liceului Tehnologic Jimbolia) -, platformă care a pus la dispoziție informații utile legate de liceele din județ, dar și simulări privind complementaritatea dintre abilitățile personale, rezultatele școlare și oferta educațională.

Anul acesta, Târgul liceelor timișene va debuta sub o nouă aură, mai elaborată, mai interactivă și mai aproape de nevoile tinerilor, colectate în urma sugestiilor beneficiarilor.

Evenimentul de lansare a noii platforme va avea loc pe 24 februarie, conform informației transmise de organizatori, într-o comunitate educațională din zona rurală ce va fi anunțată în curând.

CITEȘTE ȘI: Peste zece mii de elevi din Timișoara sunt obligați să facă școală online din cauza frigului din clase! Reacția prefectului

De asemenea, evenimentul va fi extins pe durata a patru luni, fiind inclus și un mini-festival dedicat liceelor, care se vor prezenta prin intermediul unor ateliere, stand-uri, show-uri și conferințe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns