Târgul de Paşti de la Timișoara, între 27 martie și 20 aprilie

Targul de Pasti

Primăria Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, va organiza cea de-a XIII-a ediţie a Târgului de Paşti, în perioada 27 martie – 20 aprilie, căsuţele urmând să fie amplasate, ca și în anii precedenți, în Piaţa Victoriei.

Municipalitatea precizează că expozanţii interesaţi de participarea la Târgul de Paşti vor trebui să depună, în intervalul 5 – 15 martie, la Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, str. Miron Costin nr. 2 (orar 11-15, luni-vineri), următoarele documente: formular de participare la Târgul de Paşti; CD cu poze şi lista produselor comercializate; copie xerox după actele firmei; certificat de calitate sau orice alt document care să ateste atât calitatea cât şi specificul produselor comercializate; copie contract de colectare uleiuri şi grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat; copie contract de colectare şi evacuare a deşeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată.

De asemenea, expozanţii care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş.

Totodată, pentru buna funcţionare a activităţii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesară (curent electric, apă şi alte utilități). În urma selecţiei vor fi admise cele mai bune dosare înscrise, astfel încât oferta târgului să fie cât mai atractivă şi mai diversificată pentru consumatori.

foto: arhiva


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns