Birou mobil al poliției locale în zona Dacia

Politia Locala Timisoara 1

Poliția Locală Timișoara pune, începând de astăzi, la dispoziția cetățenilor un biroul mobil care se va afla, pe rând,
în mai multe cartiere, în funcție de situația operativă și de necesitățile sesizate sau constatate pe teren.

Astfel, începând de astăzi, biroul mobil se va afla, timp de o săptămână, în cartierul Dacia, în apropierea parcului din zonă, unde cetățenii au solicitat prezența polițiștilor locali pentru prevenirea actelor de natură contravențională și infracțională în zonă.

În locația respectivă se va afla autoutilitara Poliției Locale Timișoara și doi polițiști locali care vor relaționa cu cetățenii, vor prelua de la aceștia sesizări, nereguli și vor lua măsurile legale acolo unde situația o impune. De altfel, polițiștii locali fac un apel la timișorenii din cartierul Dacia să îi contacteze, să le expună probleme din acea zonă, să semnaleze neregulile din existente, iar ei vor lua măsuri acolo unde acestea intră în atribuțiile lor, iar pe cele care intră în competența altor instituții, le vor nota și vor fi direcționate spre remediere.

De asemenea, polițiștii locali le vor distribui cetățenilor pliante informative cu atribuțiile pe diferite linii și datele de contact la care să apeleze în cazul în care observă probleme care intră în competența lor. Biroul mobil se va deplasa ulterior și în celelalte cartiere, urmând ca acest lucru să fie anunțat din timp, astfel încât cetățenii să știe unde să apeleze la polițiștii locali mai aproape de ei, în cartierele în care locuiesc.

 

foto: arhiva


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Birou mobil al poliției locale în zona Dacia

Lasă un răspuns