Târgul de Crăciun din Timișoara, o atracție irezistibilă pentru hoți

Nu trece aproape nicio zi fără ca hoții să încerce și, uneori, să reușească să dea lovitura în Târgul de Crăciun din centrul orașului.

Cel mai adesea, sunt prinși destul de repede de poliția locală, pentru că vânzătorii reușesc să-i identifice și să ceară urgent ajutor. În ultima săptămână s-au înregistrat trei astfel de situații. Într-una dintre ele hoții au încercat însă să dea lovitura după ce toate căsuțele din târg erau demult închise, dar au avut un ghinion demn de filmele de comedie.

CITEȘTE ȘI: Cutremur pe scena politică locală

O patrulă a Poliției Locale a observat doi indivizi care mergeau pe strada Alba Iulia, cărând un sac din plastic. La un moment dat acesta s-a rupt și din el s-au revărsat mezeluri tradiționale. Polițiștii au sesizat imediat că ceva nu este în regulă și i-au luat la întrebări pe cei doi. Au descoperit astfel că unul dintre ei are 47 de ani și este din Motru, județul Gorj, iar celălalt are 36 de ani și este din Căiuți, județul Bacău. În sacul pe care îl aveau asupra lor cărau nu mai puțin de 40 de kilograme de produse din carne sustrase dintr-un stand aflat în Piața Victoriei.

Acesta este cel de-al treilea caz de acest gen înregistrat în ultima săptămână în zona centrală a orașului, motiv pentru care Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că în această perioadă extrem de aglomerată cetățenii trebuie să fie atenți la bunurile proprii, să aibă grijă la genți, portofele, obiectele cumpărate, iar reprezentanții magazinelor sau standurilor amenajate la bunurile aflate pe rafturi, care pot fi sustrase de persoane care profită de agitația de sărbători din magazine, și să anunțe imediat cum observă astfel de persoane suspecte„, se arată într-un comunicat al Poliței Locale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns