Cutremur pe scena politică locală

cutu alde

Lovitură în politica locală: doi politicieni de top părăsesc partidul din care fac parte pentru a se înscrie la o nouă formaţiune. Este vorba de Marius Craina, fost director al Spitalului Judeţean Timişoara şi de Dorin Cutu, consilier judeţean, ambii lideri importanţi în PSD Timiş.

CITEȘTE ȘI: Timişorenii îşi pot ridica din pieţe cumpărăturile comandate online

Potrivit mai multor surse, Craina ar urma să candideze la Primăria Timişoara din partea ALDE, iar Cutu, la şefia Consiliului Judeţean Timiş, tot din partea partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Informaţiile au fost confirmate de o întâlnire care a avut loc săptămâna trecută la Recaş, la care a participat Tăriceanu, dar şi un grup de 14-15 primari şi viceprimari timişeni, din mai multe partide. La celebra, deja, „masă de la Recaş” a luat parte şi consilierul judeţean Dorin Cutu, care s-a şi fotografiat alături de Călin Popescu Tăriceanu. Cutu a declarat pentru Renaşterea bănăţeană că la discuţii a participat şi medicul Marius Craina, a cărui candidatură la primărie din partea ALDE eset intens analizată.

„A fost o întâlnire de 20 minute, nu am stabilit nimic concret. Au fost doar discuţii, rămâne să vedem cum evoluează lucrurile mai departe”, a declarat Cutu.

În schimb, Marius Craina a refuzat să comenteze trecerea sa la ALDE, însă nu a infirmat această ipoteză.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Cutremur pe scena politică locală

    1. Pe Orza s-a oferit sa il sustina la primarie. Se pare insa ca nu a fost o dorinta reciproca, asa ca acum il curteaza pe Craina.

  1. Din partea PSD nu ar fi avu nici o șansă. Așa, din parte orcărui alt partid, are toate șansele să ne scape de trubadurul ratat și vopsit de la Bocsig. Eu unul credeam ca voi vota cu Fritz sau cum îl cheamă pe copilul ăla neamț dar, dacă Marius Craina candidează, îl voi vota indiferent din partea cărui partid candidează, dar să nu fie PSD, pentru că și-a dovedit deja valoarea, atît profesională cît și managerială ! Hai Craina !

    1. Alinuța tată, tu ești Alinuța din bancurile cu blonde ? De ce vorbești prostii, că subiecte de bancuri sînt oricum, și fără să bați tu cîmpii ! Nu mai delira tată, în scris pe aici că te faci de rușine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *