Cutremur pe scena politică locală

Lovitură în politica locală: doi politicieni de top părăsesc partidul din care fac parte pentru a se înscrie la o nouă formaţiune. Este vorba de Marius Craina, fost director al Spitalului Judeţean Timişoara şi de Dorin Cutu, consilier judeţean, ambii lideri importanţi în PSD Timiş.

CITEȘTE ȘI: Timişorenii îşi pot ridica din pieţe cumpărăturile comandate online

Potrivit mai multor surse, Craina ar urma să candideze la Primăria Timişoara din partea ALDE, iar Cutu, la şefia Consiliului Judeţean Timiş, tot din partea partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Informaţiile au fost confirmate de o întâlnire care a avut loc săptămâna trecută la Recaş, la care a participat Tăriceanu, dar şi un grup de 14-15 primari şi viceprimari timişeni, din mai multe partide. La celebra, deja, „masă de la Recaş” a luat parte şi consilierul judeţean Dorin Cutu, care s-a şi fotografiat alături de Călin Popescu Tăriceanu. Cutu a declarat pentru Renaşterea bănăţeană că la discuţii a participat şi medicul Marius Craina, a cărui candidatură la primărie din partea ALDE eset intens analizată.

„A fost o întâlnire de 20 minute, nu am stabilit nimic concret. Au fost doar discuţii, rămâne să vedem cum evoluează lucrurile mai departe”, a declarat Cutu.

În schimb, Marius Craina a refuzat să comenteze trecerea sa la ALDE, însă nu a infirmat această ipoteză.

7 Comments
alina 17/12/2019
Craina nu a fost in stare sa se ocupe de Spitalul Judetean, cum crede el ca se va ocupa de Timisoara.
ghiocel trandafir poanta 17/12/2019
craina va candida la recas? acolo mai merge.
Mishu 16/12/2019
Din partea PSD nu ar fi avu nici o șansă. Așa, din parte orcărui alt partid, are toate șansele să ne scape de trubadurul ratat și vopsit de la Bocsig. Eu unul credeam ca voi vota cu Fritz sau cum îl cheamă pe copilul ăla neamț dar, dacă Marius Craina candidează, îl voi vota indiferent din partea cărui partid candidează, dar să nu fie PSD, pentru că și-a dovedit deja valoarea, atît profesională cît și managerială ! Hai Craina !
vasile 16/12/2019
Dar cu Orza ce-ai avut?