Târg umanitar, pentru a aduce zâmbetele pe chipul copiilor

iarmaroc

Prima ediţie a „Iarmarocului vesel”, acţiune cu scop umanitar, va avea loc, sâmbătă, la Ambasada Café str. Anton Seiler nr 2.

Acţiunea este dedicată strângerii de fonduri pentru susţinerea terapiei a doi fraţi, Alex şi Radu, diagnosticaţi cu o tulburare din spectrul autist. În cadrul iarmarocului vor putea fi găsite haine de damă şi pentru copii, încălţăminte, cărţi, jucării şi obiecte decorate manual.

Copiii participanţi vor fi implicaţi în diverse ateliere. De asemenea, scopul acţiunii este şi de a facilita un context favorabil creării unei comunităţi a părinţilor cu autism.

Iată programul evenimentului: între orele 10-18 – “Iarmarocul vesel”- târg umanitar (hăinuțe, jucării, cărți, haine de damă, decorațiuni pentru casă și multe altele; 10-11,30 – “Decorez și donez”- atelier decoupage pe sticlă, grupa 1, trainer Laura Dumbravă.

Taxa de participare este de 25 de lei (se donează integral în contul Asociației „Alex, Radu şi autismul”); 11-12,30 – “Sunt furios, ascultă-mă!” – atelier parenting, cu Violeta Mihalache, psihoterapeut familial.

Intrare va fi liberă, iar participanții vor primi un voucher constând într-o ședință de consiliere gratuită; 12-13,30 – “Decorez și donez”- atelier decoupage pe sticlă, grupa 2, trainer Laura Dumbravă, cu o taxă de participare de 25 de lei (se donează integral în contul asociației); de la ora 12,30 – “Make-up By RaMona”, cu sesiuni de machiaj – patru – cinci locuri disponibile pe bază de programare, donație sugerată de 100 lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns