S-a pierdut o sacoșă cu 20.000 de euro și 5.000 de lire: Am uitat-o pe o bancă!

batran sacosa

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din București a mers la Poliție pentru a reclama faptul că a pierdut o sacoșă cu bani pe o bancă dintr-un mall din Suceava. Potrivit jurnaliștilor de la Monitorul de Suceava, bărbatul a spus că în sacoșă erau 20.000 de euro și 5.000 de lire sterline.

Acesta era la mall împreună cu un prieten și copilul acestuia. Între timp s-a întâlnit cu un alt amic, un sucevean stabilit în Londra, care i-a dat sacoșa cu bani pe care trebuia să o ducă la București unei alte persoane.

Bărbatul care a reclamat pierderea la Poliție s-a întors cu sacoșa de bani la prietenul lui și copilul acestuia. Însă, din ce povestește el, a lăsat sacoșa cu bani pe o bancă, a început să se joace cu cel mic și pur și simplu a uitat de punga cu valori.

Polițiștii au început o anchetă și urmează să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere din mall și să descopere cine a găsit sacoșa cu bani.

Potrivit monitorulsv.ro, un caz asemănător a mai avut loc în Suceava în 2008. Într-un restaurant, o pungă cu 100.000 de euro a fost găsită de o ospătăriță, care a predat-o patronului. Uitucii s-au întors după aproximativ jumătate de oră și au reintrat în posesia banilor. Au spus atunci că banii erau pentru un apartament pe care doreau să-l cumpere.

greatnews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns