Târg de produse naturale la Muzeul Satului

Astăzi (9.09), la Timișoara va avea loc cel mai mare târg cu produse sută la sută naturale pentru un stil de viață sănătos, din zona de vest a țării – Healthy Planet Expo.

Muzeul Satului Bănățean va fi gazda acestui eveniment într-o superbă zi de toamnă timpurie, între orele 10 și 21, adunând la un loc cei mai iscusiți producători de produse naturale, bio, ecologice, pentru sănătate și cei mai buni instructori și terapeuți holistici.

CITEŞTE ŞI: Tren de lux între Timişoara şi Baia Mare

Healthy Planet Expo este un eveniment anual care adună într-un singur loc cumpărătorii și producătorii/importatorii de produse/servicii naturale, ecologice, bio/organice și pentru sănătate.

Acest eveniment oferă publicului și companiilor din diverse sectoare acces direct la piața dinamică și în creștere exponențială a produselor naturale, organice și pentru sănătate.

Persoanele interesate vor putea găsi la târg cosmetice naturale, dulciuri sănătoase, fără zahăr, jucării din lemn non-toxice, aparate pentru gătit sănătos și rapid, uleiuri esențiale naturale.

De asemenea, în cadrul evenimentului se vor desfășura conferințe pe teme de sănătate holistică, clase sportive, ateliere de gătit raw vegan, iar cei mici vor avea locuri speciale de joacă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns