Târg de Paşti la Timişoara, în perioada 31 martie – 6 mai

Târg de Paşti la Timişoara, în perioada 31 martie - 6 mai

Târg de Paşti la Timişoara, în perioada 31 martie – 6 mai

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a anunţat organizarea celei de-a XV-a ediție a Târgului de Paști, un eveniment ce promite să aducă bucurie, culoare și tradiție în inima comunității timișorene.

Desfășurându-se în perioada 31 martie – 6 mai 2024, târgul va transforma Piața Libertății, Piața Sfântul Gheorghe și Piața Traian în scene ale celebrării primăverii și ale renașterii spiritului comunitar.

Târgul de Paști din Timișoara este un adevărat simbol al întâlnirii dintre tradiție și modernitate, oferind un spațiu vibrant, unde divertismentul și cultura se îmbină, pentru a crea o atmosferă de sărbătoare, accesibilă tuturor. Este o ocazie unică, pentru locuitori și vizitatori deopotrivă, să exploreze și să se bucure de bogăția culturală a orașului nostru.

Deschiderea oficială a Târgului de Paști va avea loc pe 31 martie și marchează un moment de bucurie comună cu ocazia Paștelui Catolic, invitând la unitate în sărbătoare. Sunt menite să aducă oamenii împreună, între altele, Alaiul Primăverii, teatru și proiecții de filme pentru copii, activități și ateliere pentru a stârni imaginația celor mici, dans și
spectacole live cu Ansamblul „Timișul”, Teatrul Merlin, Alexandra Ungureanu sau Marius Mihalache. De asemenea, va fi şi o seară specială, de „picnic și film”, în care se va sărbători 1 Mai.

Pe 28 aprilie, Sărbătoarea Floriilor aduce un plus de culoare orașului În Duminica Floriilor, vizitatorii vor descoperi noi surprize înmiresmate, special create pentru această sărbătoare dragă românilor, care ne aduce mai aproape cu sufletele de Duminica Învierii.

CITEŞTE ŞI: Vom dormi mai puţin cu o oră. Când trecem la ora de vară?

„Casa de Cultură a Municipiului Timișoara invită locuitorii și oaspeții orașului să se alăture acestei călătorii festive, contribuind la crearea unor amintiri de neuitat, alături de cei dragi. Vă așteptăm cu brațele deschise la Târgul de Paști din Timișoara, pentru a celebra împreună diversitatea, tradiția și spiritul comunității noastre”, este invitaţia lansată de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Imagine de generic / 2023


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *