Târg caritabil de Paşti, într-o comună de lângă Timișoara

Într-o comună de lângă Timișoara va avea loc sâmbătă și duminică, între orele 10 și 19, un târg caritabil de Paști.

Se întâmplă la Dumbrăvița, iar evenimentul este organizat la Centrul de zi pentru copii din strada Kos Karoly nr. 28, în parteneriat cu Școala Gimnazială și Parohia Ortodoxă „Sfântul Vasile cel Mare” din localitale, respectiv parohiile ortodoxe Timișoara Nord și Viile Fabric.

„Un număr de peste 50 de expozanţi ne vor fi alături cu produse de calitate, dintre cele mai diversificate: ornamente și decorațiuni realizate manual, specifice Sărbătorilor Pascale, obiecte de artă handmade, aranjamente din flori naturale, produse tradiţionale, jucării, cărticele senzoriale pentru copii, articole de îmbrăcăminte, cosmetice, produse apicole, dulciuri, prăjituri şi multe altele.

Târgul caritabil, atât expozanţii, cât și vizitatorii vor avea posibilitatea să doneze o sumă de bani, în funcție de posibilitățile și alegerea fiecăruia, pentru a aduce sărbători liniștite și mai îmbelșugate unor copii proveniți din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de zi Dumbrăvița. Important este ca, la finalul evenimentului, împreună să vedem bucuria din ochii micuţilor la care Iepuraşul nu prea ajunge”, subliniază organizatorii manifestării.

În cadrul acesteia, se vor pregăti momente artistice, ateliere de creaţie şi dezvoltare personală pentru cei mici şi o tombolă cu premii oferite de expozanți.

Elevii clasei de canto din cadrul Şcolii Melopolis, coordonaţi de prof. Amelia Boncea, vor susţine astăzi, de la ora 13, un recital de piese din repertoriul naţional şi internaţional.

Tot sâmbătă, la ora 11, prichindeii vor putea vedea un spectacol de teatru de păpuşi intitulat „Aventurile lui Oskar”, oferit de Eva Labadi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns