”Tărâmul serbărilor de iarnă”, la Lugoj

”Tărâmul serbărilor de iarnă”, la Lugoj

”Tărâmul serbărilor de iarnă”, la Lugoj

Începând cu 15 decembrie și până în Ajunul Crăciunului, Piața I.C. Drăgan din Lugoj se va transforma în ”Tărâmul serbărilor de iarnă”, loc unde se pot descoperi tradițiile din perioada sărătorilor.

Lugojenii vor avea posibilitatea să achiziționeze produse realizate de meșteșugari și producători locali care le vor oferi, printre altele, bijuterii lucrate manual, produse cosmetice din ingrediente naturale, lumânări parfumate, ceaiuri aromatice, jucării și decorațiuni din lemn, blană ecologică și textile sau ornamente tematice confecționate de artizanii locali.

Totodată, cei prezenți se vor putea bucura de ciocolata caldă cu scorțișoară, vinul fiert și o mulțime de delicatese festive pentru toate gusturile.

”Atmosfera feerică va prinde viață cu momente culturale și artistice pregătite cu grijă de către grupurile de copii din grădinițe, școli și cluburi din oraș.

Organizatorii noștri, pregătesc o surpriză deosebită pentru cei mici. Copiii vor avea șansa să-și trimită scrisorile către Moș Crăciun prin intermediul „Poștei dorințelor”.

CITEȘTE ȘI: Protest spontan la APIA Timiș

Până pe 22 decembrie, cei mici pot depune scrisorile lor scrise sau desenate, însoțite de numele și vârsta lor, în cutia poștală lângă fotoliul Moșului din zona foto. Un gest minunat pentru a aduce zâmbete pe fețele celor mici în această perioadă magică”, transmite Casa de Cultură ”Traian Grozăvescu” Lugoj.

Proiectul este organizat de Casa de Cultură “Traian Grozăvescu” Lugoj în parteneriat cu Asociația FOA – Fusion of Arts.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *