Țara care interzice toate zborurile de pasageri, începând de astăzi, pentru a limita răspândirea COVID-19

avion 16

Israelul a decis duminică să interzică toate zborurile de pasageri, începând de luni şi până la sfârșitul lunii ianuarie, pentru a opri răspândirea COVID-19 și a noilor tulpini de coronavirus.

Aeroporturile din Israel se vor închide timp de 14 zile, pentru transportul de persoane, deoarece autorităţile se tem de importul mutațiilor virale, potrivit timesofisrael.com.

Premierul Netanyahu a ținut o şedinţă sâmbătă seară cu oficiali din Ministerul Sănătății, Ministerul Transporturilor, Consiliul Național de Securitate și Autoritatea Aviației Civile, unde s-a ajuns la un acord inițial pentru a opri practic toate zborurile pentru a preveni intrarea în Israel a mutațiilor coronavirusului.

Acordul include interzicerea tuturor zborurilor de intrare și de ieșire, restricționarea sosirii la Aeroportul Internațional Ben Gurion și formularea unui plan separat pentru a permite zboruri speciale în scopuri umanitare.

Persoanelor care trebuie să călătorească li se poate permite să facă acest lucru în circumstanțe excepționale, care ar necesita aprobarea unui comitet condus de directorii generali ai ministerelor sănătății și transporturilor.

Până în prezent, Israelul a înregistrat 595.097 de cazuri și 4.361 de decese asociate cu Covid-19.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *