Tandemul Dragnea-Daea a repus TVR pe harta audienţei: Criticată de opoziţie, televiziunea publică a dat lovitura cu ‘Viaţa Satului’

dragnea daea

TVR 1 a difuzat în zilele de 12 şi 19 mai două ediţii speciale ale emisiunii „Viaţa Satului”, în care protagoniştii au fost preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi ministrul Agriculturii, Petre Daea. Deşi a stârnit numeroase reacţii de revoltă, participarea celor doi la emisiunea „Viaţa Satului” în campania electorală a adus TVR o audienţă mult mai mare decât audienţa obişnuită a emisiunii, notează paginademedia.ro.

Liviu Dragnea a fost invitat în a doua parte a emisiunii „Viaţa Satului“, de la ora 12.00 la ora 12.40, iar peste 300 de mii de români l-au urmărit pe preşedintele PSD vorbind despre agricultura şi produsele româneşti şi Legea dublului standard.

Astfel, TVR 1 s-a clasat pe locul al doilea în topul audienţelor la nivel naţional, imediat după Antena 1, cu 361.000 de telespectatori, potrivit Pagina de Media.

România TV s-a clasat pe locul al treilea, cu 332. 000 de telespectatori. Audienţa a fost ceva mai mică la nivel urban. Astfel, doar 96.000 de români au urmărit emisiunea, TVR clasându-se pe locul şase.

La a doua prezenţă consecutivă la „Viaţa Satului“, Liviu Dragnea a avut parte de ceva mai puţini români în faţa televizoarelor. De data aceasta, a fost în prima parte a emisiunii (10.00-12.00).

Astfel, 234.000 de telespectatori urmăreau emisunea, iar TVR a ocupat locul patru la nivel naţional, într-un top condus de Pro TV, cu aproape 400.000 de telespectatori. Topul a fost completat de Antena 1 şi România TV, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tandemul Dragnea-Daea a repus TVR pe harta audienţei: Criticată de opoziţie, televiziunea publică a dat lovitura cu ‘Viaţa Satului’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *