Tânărul-speranţă al PNL Timiş e deja la al doilea partid

Nicolae Robu a prezentat ultima achiziţie a PNL Timiş. Este vorba de Raul Pătraşcu, un tânâr de 30 de ani, pe care primarul Timişoarei îl consideră extrem de valoros.

CITEȘTE ȘI: Elev căzut de la etajul al doilea al unei școli din Timiș

Diplomele şi calificările acestuia vorbesc de la sine: a studiat în America, a şi lucrat acolo în cercetare, este doctorand în ştiinţe medicale, are un master în fizică, iar în prezent lucrează ca asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara.

Pe scurt, tânărul e tobă de carte, iar PNL Timiş se mândreşte cu o asemenea racolare, mai ales în contextul în care se tot vehiculează sintagma „oameni noi” în politică.

CITEȘTE ȘI: De astăzi, alocaţiile copiilor aproape se dublează. Banii intră în conturile românilor de-abia în luna mai

În acest registru, liberalii încearcă şi o lovitură de imagine cu efect în rândul electoratului radical, mai ales că Raul Pătraşcu a şi făcut parte din grupul care a pus bazele formaţiunii politice „Plus” a lui Dacian Cioloş şi a coordonat campania vizând promovarea oamenilor noi în politică.

Mai mult decât atât, Raul Pătraşcu a fost consilier de stat pe problemee de sănătate în Guvernul Cioloş şi declară că a rămas şi acum în relaţii apropiate cu fostul premier.

CITEȘTE ȘI: Din ciclul „Aici sunt banii dumneavoastră”: au plecat în vizită de lucru în China și au ajuns în vacanță de lux în Dubai

Totuşi, tânărul doctorand a decis să părăsească echipa „Plus” şi să treacă la PNL, unde apreciază că îşi poate pune mai bine în valoare cunoştinţele acumultate şi ideile de reformă în sănătate.

Noua achiziţie a PNL Timiş ar putea fi un exemplu de tânăr care reuşeşte în viaţă prin forţele proprii şi este promovat şi în politică, însă Raul Pătraşcu a beneficiat şi de o conjunctură de familie favorabilă.

El este fratele profesorului Jenel Pătraşcu, şefiul Clinicii II Ortopedie şi Traumatologie Timişoara.

Acesta din urmă nu este membru PNL, însă la clinica sa privată, cu câţiva ani în urmă, a făcut o donaţie Elena Udrea, pe vremea în care fosta blondă de la Cotroceni era pe culmile afirmării politice.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Tânărul-speranţă al PNL Timiş e deja la al doilea partid

Lasă un răspuns