Tânără româncă, ucisă fără milă în Italia. Elena a fost înjunghiată în apartamentul pe care abia îl închiriase

O româncă în vârstă de 32 de ani, rezidentă de mai mult timp în Italia, a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul pe care îl închiriase în Aosta, în urmă cu doar trei săptămâni. Aceasta a fost găsită într-o baltă de sânge, fiind înjunghiată în gât.

CITEȘTE ȘI: Finanțare europeană pentru extinderea spațiilor de învățământ din Timișoara

Tânără româncă, în vârstă de 32 de ani, a fost găsită moartă în baia noului său apartament de pe via Partigiani, în Aosta, un oraş din regiunea Valle d’Aosta, relatează observatornews.ro. Aceasta se mutase în urmă cu 3 săptămâni, după ce mai mulţi ani, a stat cu mama şi cu sora ei. Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge, cu o rană adâncă la gât de către pompierii sesizaţi de sora tinerei, care a sunat la poliţie deoarece era îngrijorată că aceasta nu mai răspundea la telefon.

Autorităţile au intrat pe fereastră deoarece uşa era încuiată din interior, găsind-o în baie. Se presupune că aceasta a fost înjunghiată în gât, cel mai probabil sâmbătă după amiază, şi că a sângerat până la moarte. Criminaliştii au făcut cercetări la faţa locului, principala ipoteză fiind că românca a fost ucisă, cu toate că nimeni nu a auzit zgomote sau ţipete suspecte, apartamentul era în dezordine, dar nu existau urme de violenţă. Acum, anchetatorii fac verificări pentru a putea reconstitui ultimele ore ale victimei. Zona este acoperită de camere de supraveghere, astfel că pot să apară elemente care să facă lumină în acest caz, potrivit aostaoggi.it.

0 Comments

No Comment.