Tânără româncă, ucisă fără milă în Italia. Elena a fost înjunghiată în apartamentul pe care abia îl închiriase

O româncă în vârstă de 32 de ani, rezidentă de mai mult timp în Italia, a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul pe care îl închiriase în Aosta, în urmă cu doar trei săptămâni. Aceasta a fost găsită într-o baltă de sânge, fiind înjunghiată în gât.

CITEȘTE ȘI: Finanțare europeană pentru extinderea spațiilor de învățământ din Timișoara

Tânără româncă, în vârstă de 32 de ani, a fost găsită moartă în baia noului său apartament de pe via Partigiani, în Aosta, un oraş din regiunea Valle d’Aosta, relatează observatornews.ro. Aceasta se mutase în urmă cu 3 săptămâni, după ce mai mulţi ani, a stat cu mama şi cu sora ei. Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge, cu o rană adâncă la gât de către pompierii sesizaţi de sora tinerei, care a sunat la poliţie deoarece era îngrijorată că aceasta nu mai răspundea la telefon.

Autorităţile au intrat pe fereastră deoarece uşa era încuiată din interior, găsind-o în baie. Se presupune că aceasta a fost înjunghiată în gât, cel mai probabil sâmbătă după amiază, şi că a sângerat până la moarte. Criminaliştii au făcut cercetări la faţa locului, principala ipoteză fiind că românca a fost ucisă, cu toate că nimeni nu a auzit zgomote sau ţipete suspecte, apartamentul era în dezordine, dar nu existau urme de violenţă. Acum, anchetatorii fac verificări pentru a putea reconstitui ultimele ore ale victimei. Zona este acoperită de camere de supraveghere, astfel că pot să apară elemente care să facă lumină în acest caz, potrivit aostaoggi.it.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns