Tânără rănită grav după un accident cu ATV-ul

Tânără rănită grav după un accident cu ATV-ul

O tânără a fost salvată duminică seara de salvamontiștii și angajații ISU Hunedoara după ce a fost implicată cu ATV-ul într-un accident în zona montană din apropierea localității Costești, județul Hunedoara.

Potrivit ISU Hunedoara, accidentul a avut loc într-o zonă montană, împădurită, greu accesibilă, pe raza localității Costești, la 2 kilometri distanță față de drumul de acces, ceea ce a făcut imposibilă deplasarea ambulanței SMURD până la victimă.

Unul dintre paramedicii SMURD, cu o lanternă și geanta de prim ajutor, a urcat pe terenul accidentat, aproximativ 1 km, până la locul unde se afla tânăra.

Salvatorul i-a acordat îngrijiri medicale, iar după sosirea echipajului Salvamont, femeia a fost imobilizată și transportată cu targa până la ambulanța SMURD.

CITEȘTE ȘI: Din culisele USR Timiș: Fritz le aruncă praf în ochi locuitorilor din Piața Traian, cine trebuie a fost deja consultat cu privire la “regenerarea urbană” a zonei!

Femeia, în vârstă de 30 de ani, prezenta o fractură la piciorul drept și a fost transportată la Spitalul Județean din Deva, conform Mediafax.

Foto: stiriletransilvaniei.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *