Tânără împuşcată de soţ chiar în casa părinţilor ei, unde se refugiase ca să scape de bărbatul violent

gabriela

Gabriela, tânăra femeie ucisă la Fărcaşa, în Neamţ, a fost împuşcată de soţ chiar în casa părinţilor ei, unde se refugiase ca să scape de bărbatul violent. Acesta s-a dus la casa socrilor şi a tras în ea de aproape, cu o armă artizanală de vânătoare.

Femeia a fost lovită în piept, în inimă, şi a căzut pe podeaua casei fără suflare. Gabriela avea 35 de ani şi era mama a doi copii, un băiat de 14 ani şi o fetiţă de 5 ani.

Era în jurul orei 20, când bărbatul de 42 de ani a mers la casa socrilor săi din comuna Fărcaşa. Acolo stătea de aproape trei săptămâni soţia sa, sătulă de certurile pe care le-ar fi avut acasă. Femeia de 35 de ani era singură, când bărbatul a intrat peste ea în casă şi a împuşcat-o în piept cu o armă artizanală. A lăsat-o fără suflare, prăbuşită la pământ, a scris un bilet în care îşi cere iertare de la cei doi copii şi a dispărut.

Gheorghe Z., 42 de ani, a fost prins în jurul orei 1.30, ascuns pe munte într-un adăpost pentru animale. Avea arma crimei asupra lui. Imediat ce a fost ridicat, el le-a spus poliţiştilor că se simte foarte rău şi a fost dus la spital pentru investigaţii.

În cursul zilei de astăzi, însă, va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Este cercetat penal pentru omor. Trupul femeii ucise a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns